Τρόποι Αποστολής

Η ΔΩΡΕΆΝ ΑΠΟΣΤΟΛΉ ισχύει για παραγγελίες συνολικής αξίας 250€ + ΦΠΑ και άνω.

Οι αποστολές πραγματοποιούνται με ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΉ ΕΤΑΙΡΊΑ για αποστολές εντός ΕΛΛΑΔΟΣ.

Στην ΔΩΡΕΆΝ ΑΠΟΣΤΟΛΉ η πληρωμή των προϊόντων γίνετε με κατάθεση στους λογαριασμούς της εταιρίας ή με τηλεφωνική χρέωση στο 2109700971, 2109700973

Τα προϊόντα ταξιδεύουν με ευθύνη του αγοραστή/πελάτη.

1. ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΉ ΕΤΑΙΡΕΊΑ
Για πιο οικονομική μεταφορά μπορείτε να επιλέξετε την αποστολή της παραγγελίας σας με ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΉ ΕΤΑΙΡΕΊΑ.

Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει πρώτα να γίνει η κατάθεσή σε μία από τις τράπεζες που συνεργαζόμαστε ( ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ )

Η αποστολές με μεταφορική πραγματοποιούνται κάθε ΤΡΙΤΗ & ΠΕΜΠΤΗ από την κεντρική αποθήκη.

Το κόστος με μεταφορική είναι 6.00€ ανά κούτα ανεξαρτήτως μεγέθους κούτας

Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΊΖΕΙ ΤΡΌΠΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

2. ΜΕ RED COURIER

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΔΩ

Το κόστος αποστολής προϊόντων για Ελλάδα εξαρτάται από το συνολικό βάρος της παραγγελίας σας και την υπηρεσία που θα επιλέξετε να σας αποσταλούν.

Στον παρακάτω πίνακα φαίνεται το μέσο κόστος αποστολής.

Το κόστος για ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ είναι 19,80€

Εάν η διεύθυνση σας ανήκει σε απομακρυσμένες ή δυσπρόσιτες περιοχές, και δεν θέλετε να έχετε επιπλέον χρέωση η παραγγελία σας θα παραδοθεί στο πλησιέστερο σημείο διανομής της RED COURIER ώστε να την παραλάβετε από εκεί. Μπορείται βέβαια σε αυτή την περίπτωση να ζητήσετε να φτάσει το πακέτο σας στην πόρτα σας και να χρεωθείτε την ανάλογη επιβάρυνση από την εταιρεία που έχει αναλάβει τη μεταφορά.

Στην καρτέλα κάθε προϊόντος αναφέρεται αναλυτικά το μεικτό βάρος του ώστε να έχετε μία γενική εικόνα υπολογισμού.

Σε περιπτώσεις προϊόντων με μεγάλο όγκο (Marshmallow, Γλειφιτζούρια, κτλ) το μεικτό βάρος υπολογίζεται ως εξής (μήκος x πλάτος x ύψος / 5000).

Έχετε επίσης τη δυνατότητα ενός γρήγορου υπολογισμού του κόστους των μεταφορικών και ΦΠΑ (ανάλογα με την περιοχή σας), κατά την προσθήκη των προϊόντων στο καλάθι αγορών.

3. Αποστολές Εκτός Ελλάδας

Τα έξοδα αποστολής σε χώρες εκτός Ελλάδος υπολογίζονται κατά περίπτωση ανάλογα με τη ζώνη στην οποία ανήκει η χώρα στην οποία γίνεται η παράδοση.

Χρόνος παράδοσης παραγγελίας
Οι αγορές που πραγματοποιούνται μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημά μας, σας αποστέλλονται μέσω της μεταφορικής εταιρείας με την οποία συνεργαζόμαστε, στον τόπο τον οποίο που μας έχετε υποδείξει και σε χρονικό διάστημα 3 έως 5 εργασιμών ημερών. (εκτός από τις περιπτώσεις που η παραγγελία σας περιέχει προϊόντα με μεγαλύτερο χρόνο παράδοσης). Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται είτε από πρακτορείο έιτε από courier.

Ανωτέρα Βία
Αν σε οποιαδήποτε περίπτωση για λόγους ανωτέρας βίας (όπως κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες) δεν είναι δυνατή η ολοκλήρωση παράδοσης της παραγγελίας σας εντός του προκαθορισμένου χρονικού διαστήματος, για το οποίο έχουμε δεσμευτεί, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε και να μας πείτε αν τελικά επιθυμείτε την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Περιορισμός Ευθυνών
Η εταιρεία μας δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη για πιθανές ζημιές οι οποίες μπορεί να προκύψουν σε πελάτες από τη μη εκτέλεση κάποιας παραγγελίας. Επιπλέον το ηλεκτρονικό κατάστημά μας επιφυλάσσεται σχετικά με τον χρόνο παράδοσης των παραγγελιών στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας ή όταν τα εμπορεύματα της παραγγελίας δεν είναι διαθέσιμα από τον αντίστοιχο προμηθευτή. Σε αυτές τις περιπτώσεις το ηλεκτρονικό κατάστημά μας φροντίζει για την ενημέρωσή σας.

4.000+

Προϊόντα

6

Δικά μας Brands

24hrs

Αγορές όλο το 24-ώρο

15+

Χρόνια Επιχείρηση

Κατηγορίες Προϊόντων